Written by William ten Zijthoff

19-02-2021

Informatief, Nieuws,

Gastcollege VHL

Op donderdag 18-2 heeft William een gastcollege mogen geven aan de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness (Van Hall Larenstein University).

William heeft de studenten meegenomen in het avontuur van Rooted. Hoe je begint met een startup en waar loop je als ondernemer tegenaan. Ook heeft William de studenten meegenomen in de toekomst plannen van Rooted; het aankopen van het land in Spanje en de doelstelling: deze zomer de eerste 1000 bomen planten.

De studenten moesten zich voorbereiden door vragen te bedenken welke ze aan William gingen stellen. Na een presentatie over Rooted hadden de studenten uitstekende vragen zoals; gaat Rooted de vijgen bespuiten (Nee, vijgen blijven onbespoten), heeft Rooted al samenwerking met Nederlandse boeren in Spanje gezocht (geen Nederlandse, wel Spaanse) en verkoopt Rooted gedroogde of verse vijgen (in eerste instantie verse vijgen).

De gastles was een groot succes! Er zijn plannen gemaakt om dit te herhalen en om eventueel een duurzame samenwerking aan te gaan. 

× Hoe kan ik je helpen?