OVER ons

Het Team

IMG_20210602_131417

Tjerk van der Woude

Young Professional Rooted

De stage bij Rooted is een fantastische uitdaging die perfect aansluit bij mijn huidige opleiding. Bij Rooted denken we na over innovatief ondernemen, met het oog op een duurzamere toekomst.

IMG_20210526_133540

Tom Hulsebosch

Young Professional Rooted

Met deze stage hoop ik inzicht te krijgen in het bedrijfsleven en de wereld van marketing. Het genereren van verschillende inkomstenbronnen is iets waar mijn passie ligt. Rooted helpt mij bij het realiseren van deze passie op een duurzame manier.


Over Ons - Kom wat te weten over het Rooted team en haar ambities. | Contact Us

Lennart van der Veen

Sales Advisor

Mijn hele leven werken met als gevolg: een versleten lijf, stress en grijze haren. Mijn doel is om financieel onafhankelijk te worden. Slimme en duurzame investeringen verwezenlijken dit doel. Het concept van Rooted is geweldig, een manier om CO2 te compenseren, biodiversiteit te bevorderen en een uitzonderlijk rendement te ontvangen. Het innovatieve karakter en out of the box denken van Rooted is fantastisch en maakt mij enthousiast over de toekomst!

Anouk van Erp

Sales Advisor

Van kinds af aan was ik al een natuur-mens. Zo deed ik als 8-jarige mijn spreekbeurt over het vermeerderen van plantjes. Toen mijn kinderen geboren werden, werd het behoud van onze mooie planeet ineens nóg belangrijker dan het al was. Ik leer hen dat zij zuinig moeten zijn op de natuur en met respect om moeten gaan met alles wat leeft. 

Toen Rooted op mijn pad kwam was ik dan ook direct enthousiast! Met Rooted investeren wij, door het planten van vijgenbomen, in een betere wereld én spaar ik een zakcentje voor de toekomst van mijn kinderen. 

Over Ons - Kom wat te weten over het Rooted team en haar ambities.

Fernando Geukens

Sales Advisor

In deze bijzondere tijd ben ik opzoek naar een innovatieve manier om wat voor de wereld te betekenen. Deze manier heb ik gevonden, Rooted!

1618559983319
Jessica Westerouen van Meeteren

Ambassadeur

Jessica is het Rooted team komen versterken als Ambassadeur. Met haar jarenlange management ervaring bij verschillende multinationals zal ze Rooted op verschillende gebieden adviseren.

1517078937647

Nick Zwaneveld

Ambassadeur

Nick is het Rooted team komen versterken als Ambassadeur. Met zijn expertise in DeFi zal hij rooted op dit gebied adviseren.

IMG_20210505_121324(1)

Hugo Sinnema

CEO & Founder

In een snel ontwikkelende wereld is het van essentieel belang dat wij mee veranderen, en daartoe heb ik de afgelopen jaren gezocht naar een duurzame manier om geld te investeren. Vervolgens vond ik het lastig om de perfecte manier te vinden: Een investering die goed voor het millieu is; maar natuurlijk ook rendement genereert. 

De obligaties die Rooted verkoopt, maken sparen weer leuk en geven ook opnieuw noodzaak aan het sparen van geld. Want naast onze mooie natuur, ligt bij Rooted ook de nadruk op het bewust omgaan met geld.

William ten Zijthoff

CEO & Founder

Met de geboorte van mijn kinderen ben ik gaan beseffen dat tijd met de kinderen het allerbelangrijkste is. Ik wil ze zien opgroeien, lol maken en ze dingen leren. Een leuk weetje: bij de geboorte van mijn jongste dochter heb ik zelf ook vijgenbomen in mijn tuin geplant. Mede door de kinderen en voor de kinderen ben ik bewuster geworden van mijn keuzes. Willen we een goede toekomst bieden aan onze kinderen en de volgende generaties dan zullen gezond en duurzaam moet gaan leven.

Met Rooted draag ik hiervoor al mijn steentje bij doordat voor elke boom die wij planten er 500KG CO2 gecompenseerd zal worden.

Daarnaast plukken wij hier ook financieel de vruchten van. Met de opbrengst bouw ik een spaarpot op voor mijn kinderen.

× Hoe kan ik je helpen?